:: yEmz Blog~~

~ :: A pure heart symbolizes tranquillity,
easily creates cherished moments :: ~

About Me

My photo
Malaysia
hi my name is Azlina Hashim a.k.a. 'Yem'. Im a mother of 2 lovely kids and very hppy wit wht i have 2day. Live life the best way I can!

raya 2010

selamat hari raya semua.....rasanya blom terlewat kan ucapan nih....tahun ni berazam nak ziarah umah kawan2 yg da lama tak jumpa, bwk anak2 n hubby tsyg. tunggu ya....kpd sapa2 yg nak jemput ke open house masing2 pun sila la ya, contact je kitorg...insyaallah sampai...

sambutan raya tahun ni bestlaaa, yg pasti putra putri kami yg 2 org tu la yg paling happy...berjalan merata-rata ,,,duit raya masing2 pun banyak gak...masuk bank nanti..hehe..amacam org lain ngan raya tahun ni, hrp2 sumenya yg gembira je, xde pekara duka la ye....




all aBOut daTE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers